Wie wij zijn

Wij zijn Manuela van Ruiten en Nicky Haast. Onze naam
’t Ruitenhaasje is ontstaan uit een combinatie van onze achternamen.

Ik ben Manuela van Ruiten, mama van Lily. 15 jaar werkzaam geweest in een kledingzaak waarin ik mijn passie heb ontdekt in de modebranche en ik veel ervaring heb opgedaan met persoonlijke verkoop.

manuela
Nicky en Lilly

Dit is Nicky Haast, trotse papa van Lily. Full time werkzaam als project stoffeerder en doet dit werk al 17 jaar. Naast zijn baan gaat hij mij zoveel mogelijk helpen met onze webshop. Zodat we deze droom samen tot een succes kunnen maken.

Het ontstaan van ‘t Ruitenhaasje

Al heel lang loop ik met de gedachte en plannen een webshop te beginnen in kinderkleding. Het is echt een droom die nu werkelijkheid is geworden. Ik vond het erg spannend om de eerste stappen te zetten, maar dankzij Nicky hebben we toch alles opgepakt en nu een klein jaar verder is onze webshop daar. En wat zijn we trots!

Mijn jarenlange ervaring in de persoonlijke verkoop willen wij doorzetten bij ’t Ruitenhaasje. Door onze manier van presenteren en het bijhouden van een leuke blog willen wij een beleving creëren die er in een andere webshop niet is. Zodat online shoppen bij ‘t Ruitenhaasje meer persoonlijk is en u zich echt thuis voelt.

Ook een stukje service wat je in een “echte” winkel ervaart willen we natuurlijk overbrengen. Wij zijn altijd bereikbaar via mail en app en willen vragen altijd beantwoorden, maar ook graag ervaringen en tips ontvangen zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Onze droom is compleet als u van begin tot einde een lach op het gezicht heeft. Vanachter de computer tot het uitpakken van het pakket! Wij hopen u graag nog eens terug te zien in onze webshop!

Heel veel liefs Manuela, Nicky en Lily