Veel gestelde vragen

Contact

t’ Ruitenhaasje
De Krijntjes 11
4715AN Rucphen
KvK nummer: 70445567
BTW nummer: 155553409B01
Rekeningnummer IBAN: NL65 RABO 0325 7741 61

Wij zijn bereikbaar via WhatsApp, het contact formulier op de website en email. U kunt altijd een bericht achter laten wij zullen u zo snel mogelijk te woord staan.

Klachten

Wij vinden het erg vervelend als u een klacht heeft. Wij proberen dan ook zo snel mogelijk (binnen 14 dagen)  een passende oplossing te vinden voor uw klacht. Mocht dit meer tijd in beslag nemen, brengen wij u van op de hoogte. Wilt u een klacht indienen over een bestelling, dan graag binnen een termijn van 6 weken na het plaatsen van uw bestelling. Zie contact hoe u ons kunt bereiken.

Mocht u het niet eens zijn met de oplossing, kunt u altijd nog contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar ’t Ruitenhaasje is aangesloten.

Hoe wordt ik op de hoogte gehouden van mijn bestelling?

U ontvangt meerdere emails met informatie over uw bestelling (Track & Trace) zodat u deze kunt volgen.

Hoe kan ik mijn shoptegoed inleveren?

Klikt u bij het winkelmandje op “verder gaan met bestellen”, kunt u bij het invullen van uw gegevens uw code verzilveren. Mocht er technisch iets niet goed gaan, neem dan contact met ons op.

Hoe wordt mijn bestelling verstuurd?

Uw bestelling wordt (indien mogelijk) in een brievenbusdoos verstuurd en wordt in uw brievenbus gedaan. U hoeft hiervoor niet thuis te zijn.

Is uw bestelling te groot voor een brievenbusdoos wordt deze als een pakket via PostNL verstuurd. Mocht u bij de eerste bezorg poging niet thuis zijn wordt het pakket de volgende dag nogmaals aangeboden. Ook kunt u gebruik maken van de services van PostNL.

Maattabel

Bij elk artikel van ‘t Ruitenhaasje vindt u een specificatie. Hierbij zal vermeld staan of het artikel groot, klein, breed of smal valt, onze artikelen worden persoonlijk door ons gecontroleerd. Mocht u twijfel hebben over de maat van het artikel neem dan contact met ons op. Wij helpen u persoonlijk verder om de juiste keuze te maken.