Service

Klantenservice

U kunt ons altijd een bericht sturen via het contact formulier, tevens hebben wij een mobiel nummer waar u een WhatsApp bericht op achter kunt laten en indien het noodzakelijk is kunt u ook altijd bellen.

Bestellen en bezorgen

Bij ’t Ruitenhaasje maken wij het graag makkelijk en fijn shoppen. De verzendkosten bij uw bestelling bedragen 5,95 per verzending. Uw artikelen worden bezorgd in een brievenbuspakket. Deze kan altijd worden bezorgd, zonder dat u hiervoor thuis hoeft te zijn.

Ruilingen/retouren

Bent u niet tevreden met uw product? Bij ‘t Ruitenhaasje kunt u binnen een termijn van 14 dagen uw producten retourneren. De bestelling in dezelfde verpakking retour gestuurd worden.

Retouren gaat als volgt:

  1. Ga naar ons retourportaal.
  2. Klik op “Start een retourproces”.
  3. Vul uw gegevens in en volg de rest van het retourproces.
  4. Print het retourlabel wat gegenereerd wordt door ons retourportaal.
  5. Ongedragen/ongewassen kleding stopt u terug in de originele verpakking met aangehecht prijskaartje. Doe hierbij ook de pakbon die bijgeleverd zat.
  6. Sluit de verpakking goed af (met tape) en plak het retourlabel over het oude verzendlabel.
  7. Doe het pakketje op de post bij een PostNL kantoor in de buurt.

Zodra wij de kleding hebben ontvangen controleren wij de geretourneerde producten. Als de producten in een prima staat verkeren ontvangt u binnen een termijn van 14 dagen het totaalbedrag terug op het rekeningnummer waarmee u de bestelling betaald heeft.