Betaalmethodes

U kunt bij ’t Ruitenhaasje op de volgende manieren betalen:

 

iDeal
Via de vertrouwde online betaalomgeving van uw bank. Als uw gebruik maakt van een mobiele telefoon of tablet, dan wordt er een koppeling gemaakt met de mobielbankieren-app. Na een succesvolle betaling krijgt u (indien gewenst) direct automatisch een betaalbevestiging.

Creditcard
U vult uw kaartgegevens in en  autoriseert de betaling. Het bedrag wordt gereserveerd en pas afgeschreven nadat uw artikel is verzonden.

PayPal
U wordt doorgestuurd naar de PayPal-betaalpagina waar u kunt inloggen met uw PayPal-account. Hier vindt u de betaalopties die u gekoppeld heeft. U kunt kiezen met welke optie u wenst af te rekenen en bevestigt de betaling

Billink
Achteraf betalen met Billink. Uw bestellingen ontvangt u in huis en u betaalt achteraf voor wat u wilt houden. U hoeft dus niet vooruit betalen of wachten op retourgeld. Namens Billink ontvangt u een factuur welke u binnen 14 dagen kunt betalen.

Shoptegoed en kortingscodes
Als u een sale-artikel retourneert, ontvangt u een shoptegoed. Daarnaast hebben wij soms acties lopen met kortingscodes. Deze codes kunt u bij het afrekenen invullen. Het shoptegoed gaat dan van het reeds te betalen bedrag af. Het overige bedrag kunt u dan voldoen via de gewenste betaalmethode.